Samverkansakademin utvalda av NNS!

Det nationella nätverket för samordningsförbund, NNS. Har valt ut Samverkansakademin som sin utbildningsleverantör. Detta innebär att NNS hänvisar sina medlemmar till att använda sig av våra tjänster för sina utbildningsbehov. Fakturering kommer att gå via NNS. På de priser som erbjuds förbunden kommer NNS att lägga på 5 % i administrationskostnad.

Kurser

Vi kan idag erbjuda en stor variation av kurser. Dina behov är det som är vägledande för oss. Beskriv dina behov och vi sammanställer utbildningar efter detta. Men vi kan erbjuda några typer av utbildningar som alla går att skräddarsy just för dig och din organisation. Skicka oss en intresseanmälan eller fråga kring våra utbildningar så hör vi av oss till dig.

Exempel

Finsam introduktion 1 dag
En introduktion till finsam. Lagstiftningen gås igenom och en förståelse kring möjlighter och utmaningar ges.

Styrelseutbildning 1 dag
Grundläggande utbildning kring styrelsearbetets abc.

Styrelseutbildning 2 dagar
En mer grundläggande utbildning. Styrdokumenten gås igenom för din egen styrelse. Förel om flera från samma styrelse deltar.

Mötesteknik 1 dag
För den som vill kunna hålla och leda ett möte på ett korrekt och avslappnat sätt. Beslutsfattandets abc gås igenom på ett metodiskt och lärorikt sätt.

Hantera media hel eller halvdag
Hur skall ni bäst nå ut med ert budskap? Vilken metod eller kanal är bäst för just er? Eller behöver ni hjälp med att förbereda er att möta media i krislägen. Har Ni tillräcklig kompetens för att möta krisen?

Effektivare möten 1 dag
Vi har nog alla suttit på möten som inte känts speciellt meningsfulla. Men hur skapar vi bra möten? Hur skapar vi intresse och närvaro. Det finns sätt att hantera detta.

Gruppdynamik 1 dag
Hur skapr vi grupper som drar åt samma håll, diskuterar samma frågor och tar sig framemot utan att någon stöts ut eller måste plockas bort.

Ledarutbildning grund 2 dagar
En första ledarskapsutbildning där vi får börja att nosa på att diskutera ledarskapet hos varje deltagare.

Ledarutbildning + 4 dagar
En mer grundläggande ledarskapsutbildning där du som deltagare får hjälp med just ditt ledarskap där du befinner dig.

Tord Carlsson

Kontakta oss för en diskussion om hur just du och er organisation önskar utbildning. Telefon 0768-374515 eller maila .